Graffitibussen

Graffitibussen yder en professionel bekæmpelse af graffiti, som i mange tilfælde er hærværk. Vi fjerner graffitien ved at påføre en nedbrydende sæbe, som fjerner første lag, hvorefter der påføres et nyt lag for at tage evt. skygger. Dette gøres med professionelt udstyr, der passer til den udsatte overflade. Metoden vi anvender er både skånsom og sikker for den udsatte overflade. Hvis du selv forsøger med en højtryksrenser, kan du risikere at gøre omfanget af skaden større, da man kan ødelægge eksempelvis fuger, træstrukturen med mere.

Vi anbefaler at du får fjernet din graffiti hurtigst muligt

Hvis først du har fået ødelagt en overflade eller et område med graffiti, medfører det ofte flere tilfælde. Dette gør kun omfanget af skaden større som medfører et større arbejde og i sidste ende også en større regning.

Er uheldet ude

Er du blevet ramt af hærværk, ødelæggelser med graffiti så tøv ikke med at kontakte os. Vi gør vores bedste på at rykke hurtigt ud, så skadens omfang ikke øges. Du er altid velkommen til at skrive til os via vores formular, som du finder her, eller give os et kald på +45 3160 0045