Algebussen

Algebussen yder en professionel bekæmpelse af graffiti, som i mange tilfælde er hærværk. Vi fjerner graffitien ved at påføre en nedbrydende sæbe, som fjerner første lag, hvorefter der påføres et nyt lag for at tage evt. skygger. Dette gøres med professionelt udstyr, der passer til den udsatte overflade. Metoden vi anvender er både skånsom og sikker for den udsatte overflade. Hvis du selv forsøger med en højtryksrenser, kan du risikere at gøre omfanget af skaden større, da man kan ødelægge eksempelvis fuger, træstrukturen med mere.

Er dine fliser eller indkørsel hårdt angrebet af alger og mos?

Alger og mos opstår i forbindelse med bl.a. fugt, der også opstår på f.eks. Fliser/belægninger der ligger i skygge, og ønsker du det Mos og alger fjernet, skal du få en afrensning. Med det udstyr vi anvender, er det muligt at rense fliserne helt rene uden at ødelægge flisens overflade, som ellers vil ske ved brug af almindelig hobby-højtryksrenser, og det lader sig endvidere gøre uden brug af kemikalier.

Det fugtige Danske vejr er ideelt for alger og mos, specielt på arealer der ligger skyggefuldt, specielt tag, facade og flisearealer der vender mod nord, vær obs. på det

Efter afrensningen vil dine fliser fremstå fuldstændig som da de blev lagt, og selv genstridig flisepest, vil være fjernet. Derefter kan man behandle arealerne med algedræber sikrer at absolut ingen alger, mos eller flisepest kommer frem foreløbig.

Fremtidig beskyttelse af det afrensede areal

Efter afrensning af fliser kan du vælge at imprægnere den afrensede overflade. Fliseimprægnering sikrer, at flisen bliver langt mere modstandsdygtig end ellers, alger og mos har langt sværere ved at hæfte på overfladen.

Imprægneringen vil trænge et stykke ned i flisernes overflade. Det gør at eksempelvis vand ligger sig som små perler i stedet for at trænge ned i flisen.

Forudsætningerne for et perfekt resultat vil dog være at arealet er gennemført.

Er skaden sket

Er du blevet ramt alger og mos så tøv ikke med at kontakte os. Vi gør vores bedste for at rykke hurtigt ud, så omfanget ikke øges. Du er altid velkommen til at skrive til os via vores formular, som du finder her, eller give os et kald på +45 3160 0045

Vores resultater

Nedenfor kan du se en lang række billeder af de resultater vi har opnået for vores mange kunder.

Før og efter behandling af stålfacade. Afrensningen tog omkring 2 timer.